Vulkan Guma-Belt

Vulkan Guma-Belt

Ako niste čuli za nas onda niste u poslu čiji proizvodni pogoni zahtevaju asistenciju transportnih gumenih sistema.

Mi smo Vulkan Guma-Belt i na tržištu Srbije smo jedan od lidera u proizvodnji pomenutih sistema, ali i druge gumeno tehničke robe. Nalazimo su u srcu Bačke, u Srbobranu, odakle pokrivamo tržište ne samo svoje, nego i susednih zemalja.

Postojimo od 1966. godine, kada su naši osnivači Persa i Nikola Kovačić, postavili temelje preduzeća i zacrtali mu put poslovanja i razvoja. U proizvodnji gumene robe imamo veliko iskustvo, iako su takvi proizvodi relativno novi, a u Srbobranu smo začetnici ove proizvodne grane. Inovativnost je i dalje odlika koja karakteriše firmu Vulkan Guma-Belt, te smo razvili svoj karakterističan proizvod, Spiralni usmerivač čistač transportnih traka – SUČ, koji smo zaštitili patentom na domaćem i međunarodnom tržištu.

Mi se fokusiramo na kvalitet i volimo da svojim klijentima pružamo najbolja rešenja za njihove probleme. U svoj proizvodni proces ugradili smo sistem kvaliteta ISO 9001:2000 još 2002. godine od strane ocenjivača LOYD L.R.Q.A. Najbolja garancija za naše proizvode su firme koje sa nama održavaju dugogodišnju neprekidnu saradnju. Naši proizvodi su nosioci velikih svetskih i domaćih priznanja i zaštićeni su patentom.

Sistemi transportera bazirani na gumenim transportnim trakama, masovno se koriste u rudnicima i površinskim kopovima za transport jalovine, uglja, ruda, raznih nemetala, ali i u industrijskim pogonima različitih namena. Vulkan Guma – Belt svoj proizvodni program bazira na proizvodnji gumenih delova za takve transportne sisteme, ali nudi i drugu robu, kao što su gumena sita, delovi alata od gume, transportne rolne i slično. Pored prozvodnje pružamo i usluge montaže naših proizvoda na zahtevanoj lokaciji.